Vi kan mycket. Och lite till.

Vill du ha en pålitlig medleverantör av stålstommen till ditt byggprojekt? Vi är ett ärligt och ansvarsfullt företag med stor kompetens och erfarenhet. Vi jobbar hårt för att tillsammans med dig omvandla vår erfarenhet till nya väl genomförda projekt. VSAB tar sig an såväl stora som komplexa projekt och vi vet att ett nära samarbete med våra uppdragsgivare ger bäst resultat.

Vårt huvudkontor ligger vid Vänerns strand i Lidköping. I anslutning till huvudkontoret ligger en av våra två fabriker. I Lidköpingsfabriken tillverkas till största del IQB-stomsystem. Vår andra fabrik är belägen i Emtunga, Vara kommun, och är främst anpassad för andra typer av stålentreprenader, så som modulbyggnad och infrastrukturprojekt. Där finns dessutom en stor anläggning för ytbehandling, med bläster och måleri, som kan utföra ytbehandlingar upp till och med korrosivitetsklass C5.

Vi har en egen konstruktionsavdelning på huvudkontoret i Lidköping. Där projekteras, drivs och utvecklas IQB-Stomsystem. All projektering sker i Tekla Structures.

Vi arbetar processorienterat i vårt ledningssystem med stort fokus på kvalitét, miljö och arbetsmiljö. Vi är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 3834-2 och EN 1090-1. Dessutom finns IQB-Stomsystem registrerat i både byggvarubedömningen och SundaHus.

Med ett strukturerat arbetssätt, i kombination med bred kompetens inom stålstommar och stålentreprenader fungerar vi som en effektiv och lyhörd samarbetspartner för bygg- och anläggningsmarknaden.